Beckers Aannemersbedrijf

In 1935 besloot de toen 28 -jarige Ties Beckers een bouwbedrijf te starten. Samen met zijn vrouw en vijf van zijn zonen wist hij een mooi bedrijf op te bouwen. Dit werd later door zijn oudste zoon Sjaak overgenomen en wordt inmiddels alweer twintig jaar gerund door de derde generatie. Sinds 2001 staat Roel aan het hoofd van het bedrijf. Alle drie deden en doen ze dit samen met hun vrouw. Hierdoor staat het familiare karakter binnen het bedrijf hoog in het vaandel, we doen het samen.

In al die jaren zijn klantgerichtheid, betrouwbaarheid en professionaliteit kenmerkend voor het bedrijf geweest. Het streven van het vakbekwame team naar een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat maakt het dat opdrachtgevers kiezen voor Beckers aannemersbedrijf.

De kracht van Beckers aannemersbedrijf ligt dan ook niet in het realiseren van zoveel mogelijk woningen, maar in het omzetten van woonwensen naar droomhuizen. De grootste hebben we nooit willen zijn, wel de beste.

Aannemersbedrijf Beckers bouwt met de grootste zorg uw droomhuis. Onze kracht zit in de open/ eerlijke communicatie en de professionaliteit van het team. Al meer dan 85 jaar zijn wij actief in de particuliere sector en nog altijd bouwen wij met veel passie. Gewoon omdat het in onze genen zit.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Aanvraag plaatsen ›

× Home Nieuws Wie zijn wij Diensten Werkwijze Portfolio Contact