Onze werkwijze

Voor een verbouwing aan of nieuwbouw van uw woning bent u als particulier aan het juiste adres bij Beckers Aannemersbedrijf. Wij hebben ruime ervaring in het verbouwen en nieuw bouwen van woningen.

Of het nu gaat om een grote verbouwing of een compleet project, u krijgt van ons alle aandacht en de begeleiding die nodig is. Graag komen wij al vroeg in beeld, zodat wij u kunnen voorzien van een gedegen advies.

Hieronder leest u meer over onze aanpak:


Planvorming

1 à 2 weken

Nadat u bij ons uw plan heeft voorgelegd, gaan wij u aanvraag bekijken. Wij informeren u binnen 1 à 2 weken welke mogelijkheden er zijn op basis van de door u aangeleverde stukken en onze planning. We plannen een eerste vergadering met u in.


Prijsvorming

6 à 8 weken

Zodra er bestektekeningen/epc- en constructie berekeningen zijn, kunnen wij starten met het opstellen van een begroting. Hiervoor vragen wij bij onderaannemers en leveranciers offertes aan. Onze calculator verwerkt deze offertes in een concept begroting. De ervaring leert dat na het aanbieden van de eerste begroting er nog een aantal rondes zijn waarin wijzigingen doorgevoerd worden alvorens de offerte passend is voor de klant. We maken een concept planning en plannen opnieuw een afspraak met u om de begroting te doorlopen. Aan het einde van deze fase is de begroting akkoord.

Dit traject duur ongeveer 6/8 weken. Door de drukte bij onderaannemers hebben ook deze partijen langer nodig voor het aanleveren van offertes.


Contractvorming

4 à 5 weken

De definitieve begroting is akkoord. In deze fase dient ook de financiering afgestemd te worden op de begroting. We maken aanvullende afspraken en nemen deze op in de aanneemovereenkomst. We stemmen af met onze onderaannemer(s) en leggen de inkoop vast. Al met al een traject wat minimaal een maand in beslag neemt.


Werkvoorbereiding

10 à 12 weken

Zodra vergunningen, financieringen en de begroting voor akkoord zijn gaat het project de werkvoorbereiding in. Vanaf hier is het 10 weken tot aanvang op de bouwlocatie. Deze 10 weken zijn nodig voor het bestellen van materialen/vloeren en het maken van afspraken met en inplannen van onderaanneming/personeel. Er worden tekeningen gemaakt voor de uitvoering.


Uitvoering / Bouwfase

45 á 70 weken *

De bouw kan beginnen! Voor de start van de bouwwerkzaamheden zullen wij eerst de bouwplaats inrichten, bouwrijp maken van de bouwplaats en de graafwerkzaamheden starten voor bijvoorbeeld de fundering. Regelmatig gedurende het bouwproces hebben wij met u als opdrachtgever contact. Onze lijnen zijn kort. Door klantgericht denken en handelen gaan wij efficiënt met tijd en middelen om. Wij zijn snel en goed bereikbaar. Regelmatig (indien nodig) plannen we met u een bouwvergadering waarbij we de voortgang en de (eventueel aangepast) planning met u bespreken.

* Onze planning is gebaseerd op werkbare werkdagen, daar het verrichten van onze werkzaamheden weersafhankelijk zijn.


Oplevering

1 à 2 weken

Als de bouwwerkzaamheden (nagenoeg) zijn afgerond, zorgen wij ervoor dat alle ruimtes netjes worden schoongemaakt. Wij plannen een afspraak voor oplevering van de woning en overhandigen u de sleutel van uw (nieuwe) woning. Samen lopen wij alle opleverpunten met u door. Zaken die gerepareerd/ veranderd dienen te worden noteren wij. Nadat de opleverpunten zijn gerepareerd, geven wij u garanties.


Nazorg

12 weken na oplevering

Bij de oplevering geven wij uitleg over het gebruik van het pand. Voor sommige onderdelen, bijvoorbeeld de dakbedekking, is het van belang dat er jaarlijks een inspectieronde plaatsvind. Daarnaast geven wij bij oplevering garanties af. Uiteraard zijn wij ook na de oplevering altijd bereikbaar. U kunt ons op werkdagen bereiken via 0475-532898 of per e-mail info@beckers-aannemersbedrijf.nl


Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Aanvraag plaatsen ›

× Home Nieuws Wie zijn wij Diensten Werkwijze Portfolio Contact